Blommor till begravningen

Vi föds och vi dör, det är livets gång. Men när någon går bort är det lätt att stå handfallen och inte veta hur man ska visa sympati med anhöriga eller hur man ska gå tillväga med ett sista avsked vid begravningen.

Ibland säger en blomma mer än tusen ord och den är perfekt i samband med situationer när ord inte räcker till. Att skicka en blomma till någon vars närstående precis har gått bort är en fin gest som betyder mycket för den som tar emot blomman. Lägg gärna till ett kort som uttrycker att du tänker på mottagaren eller att du finns där för honom eller henne.

Att säga ett sista farväl med blommor är en både vacker och värdig gest när någon har gått bort. Blommor är så vackra och levande och påminner om det vackra som har varit och om att livet fortsätter. Att skicka blombud till begravning är nästan ett måste, men en del är osäkra på hur det går till. Om du vill skicka en blomma till en begravning ska du se till att ha tillgång till den avlidnes namn, kyrka eller kapell, ort och tid för begravningen när du gör din beställning.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.