Drömmer du också om att slippa städa?

Drömmer du också om att slippa städa? De flesta av oss uppskattar att komma hem till en välstädad bostad. Men att själv ta hand om dammsugning, damning och allt annat är inte alltid så frestande.

Har du funderat på att hyra in professionell städhjälp i stockholm. På senare år har allt fler hushåll valt den lösningen. Det är lätt att förstå varför. Om någon annan tar hand om städning får du mer tid åt andra saker.

Rent Hemma är ett välrenommerat städbolag som har Storstockholm som bas. Vi tar alla uppdrag som kan nås via kollektivtrafiken. Gå in på vår hemsida, Renthemma.se och läs mer om oss och om vad vi kan göra för dig.

Att hyra in städhjälp behöver inte vara speciellt dyrt. Idag kan du dra nytta av RUT-avdraget, med vilket du gör skatteavdrag för hushållsnära tjänster. Med Rent Hemma får du förstklassig städning till bra pris. Att hyra in en test-städning kostar bara 99 kronor i timmen. Bokningen kan du göra direkt på hemsidan, Renthemma.se.

Om du är nöjd med teststädning får du ett kostnadsförslag av Rent Hemma. Om inte så har inte förlorat något. Att boka in en teststädning innebär ingen åtagande från din sida.

Rent Hemma erbjuder ett flertal olika städpaket. Fundera i lugn och ro igenom vilka städbehov ditt hushåll har och välj sedan det alternativ som passar bäst. Rent Hemma har varit länge i branschen – i skrivande stund har vi servat mer än 1000 hushåll. Vi utför städning, men även tvätt, strykning och fönsterputsning. Välkommen till Renthemma.se, läs mer här http://www.renthemma.se/hemstadning-i-stockholm/!

Comments are closed.