Eleverna bytte laptops mot surfplattor

Min vän berättade en intressant historia från USA. Han går i gymnasiet och har en bärbar dator, men han funderar på att göra sig av med sin dyrbara laptop. Han har lagt märke till att allt fler små glödande skärmar börjar synas i amerikanska skolor och på college campus.

Samma sak kan läsas i olika amerikanska tidningar. Den unga generationen är inte längre nöjd med bärbara datorer; och det gäller även de tonåringar äger riktigt fashionabla modeller. De vill istället ha surfplattor och smartphones. Datorjätten Dell stödjer detta faktum. Enligt Dell, har deras omsättning ökat med 79 %  på grund av att surfplattor har blivit allt mer populära.

När ny teknik kommer ut på marknaden, är den unga generationen de första att acceptera den. Det är vad som har hänt i amerikanska highschool och college. Och det är inte bara en kul grej. Den unga generationen vet att uppskatta innovativa saker. De använder surfplattor för både akademiska och privata ändamål. Så surfplattor är inte bara en trend för dessa studenter. Min vän i USA har redan använt sin surfplatta för att redigera skoltidningen. Och många av hans skolkamrater använder sina surfplattor för att skriva. Besök www.surfplattor.info om du vill veta mer.

Comments are closed.