Får du i dig tillräckligt med antioxidanter?

Får du i dig tillräckligt med antioxidanter? Troligtvis inte. I dagens stressiga samhälle är det lätt att vi glömmer bort att äta den mängd frukt, grönsaker och bär som krävs för att vi ska uppnå vårt dagsbehov av antioxidanter. Snabbmat och halvfabrikat bjuder knappast på den mängd antioxidanter som vi behöver få i oss och dessutom elimineras de välgörande antioxidanterna ofta redan vid en temperatur av 30 grader.

Att ta ett extra tillskott av antioxidanter är ett bra sätt att försäkra sig om att man verkligen får i sig det som krävs för att stå emot de skadliga fria radikalerna som bland annat bryter ned vårt immunförsvar och i värsta fall kan leda till cancer. Bredspektrum Antioxidant från varumärket Grace Wellness är ett perfekt komplement som innehåller antioxidanter i form av C-vitamin, A-vitamin, koppar, selen och zink och de viktiga vitaminerna B6, B12 och D3. Bakom Grace Wellness står professor Per-Arne Öckerman, som har publicerat runt 400 vetenskapliga arbeten med fokus på näringslära och komplementärmedicin sedan mitten av 60-talet. Professor Öckerman har också varit Socialstyrelsens expert när de allmänna kostrekommendationerna har tagits fram och besitter med andra ord ovärderliga kunskaper och erfarenheter på området.

I Bredspektrum Antioxidant kombineras kvalitet med ett av marknadens bästa pris och kapslarna går att köpa på nätet. Det är enkelt att beställa antioxidanter på nätet. Du slipper att ta dig till butiken och hos Grace Wellness behöver dessutom bara beställa en gång för att sedan regelbundet få hem dina välgörande antioxidanter. www.antioxidanter.biz

Comments are closed.