Känner du att du väger mer än du borde? Övervikt och fetma är idag hälsoproblem

Känner du att du väger mer än du borde? Övervikt och fetma är idag hälsoproblem i flera delar av världen. Den som försökt gå ner i vikt vet hur svårt det är. Många som försöker går snart upp de kilon man inledningsvis förlorade. Från ett rent teoretiskt perspektiv är orsaken till övervikt enkel: viktuppgången är ett resultat av ett för stort kaloriintag i relation till kaloriförbrukning. Den överviktiga äter för mycket och för onyttigt samtidigt som den inte får tillräckligt med motion. Rack vare omfattande medicinsk forskning känner vi idag till att övervikt ökar risken för en rad allvarliga hälsoproblem, fysiska som psykiska.
I över trettio år har Herbalife engagerat sig i frågor som rör kost och hälsa. Den första produkten, Formula 1 proteindrink, introducerades redan 1980. Sedan dess har Herbalife fortsatt att med hjälp av omfattande kliniska studier utveckla måltidsersättningar, kosttillskott och nyttiga mellanmål. I webbutiken http://www.herba-minceur.fr, en oberoende distributör, hittar du en mängd Herbalife produkter till konkurrenskraftiga priser. Välkommen in till oss idag! Här handlar du smidigt och tryggt.
Idag har miljoner människor runt om i världen dragit nytta av Herbalifes metod för viktminskning. Om du har problem att kontroller ditt kaloriintag, byt då ut en eller två måltider per dag mot en Herbalife måltidersättning. Proteindrinken Formula 1 finns idag i sju olika smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt Karamell-äpple/kryddig kanel. Formula 1, som endast innehåller 217 kcal, är baserad på mjölk- och sojaprotein, essentiella mikronäringsämnen samt tillskott av växt- och örtextrakt. Kompromissa aldrig om kvaliteten på din kost, handla hos herbauk.co.uk

Comments are closed.