Konferensresa

Om ni har bestämt er för att åka iväg med era anställda på en konferensresa, finns det även här en mängd information på nätet om hur ni ska gå tillväga. Det är mycket att tänka på kring en affärsresa, så det bästa är att anlita en arrangör som ordnar allt kring affärsresan till er.

Ett exempel på dessa företag som fokuserar på konferensresor är Vulkan. Deras koncept är  konferensresor där fokus ligger på aktivitet och utmaning. En konferensresa innebär ju ofta en möjlighet för medarbetare att lära känna varandra utanför stressiga jobbsituationer, så en typisk konferensresa hos Vulkan innebär fokus på inspirerande miljöer och trevliga konferenslokaler. Företaget understryker även hur viktigt det är att inte ha allt för långa arbetspass, så att kreativiteten ska kunna hållas på en hög nivå under hela er affärsresa.

Vulkan erbjuder konferensresor till olika destinationer, några exempel är  Reykjavik, Franska Rivieran eller Budapest, destinationen ligger aldrig längre än två till tre timmar bort med flyg.

Ett liknande företag som också anordnar konferensresor är Go Conference. Go Conference är ett dotterbolag till researrangören Go Stay och har flera års erfarenhet av konferensresor av olika typer, alltifrån konferenser på traditionella konferenshotell till vackra herrgårdar och slott världen över. Go Conference erbjuder även lite annorlunda konferensresor, inte bara de populära storstäderna i Europa, utan även längre resor, som till exempel på safari i Afrikas nationalparker. På så sätt blir er affärsresa en chans umgås med arbetskamrater i väldigt annorlunda miljöer, vilket kan ge chans för ett team att komma varandra närmre.  konferensproffsen.se

Comments are closed.