Nu har Herbalifes storsäljare, måltidersättningen Formula 1

Nu har Herbalifes storsäljare, måltidersättningen Formula 1, funnits på marknaden i över 30 år och hjälp människor världen över att uppnå bättre viktkontroll. Företagets vision är fortfarande att ta fram produkter som gör det möjligt för människor att hitta en bättre balans mellan näringsintag, motion och vila. I vår e-butik, painon-hallinta.com, hittar du en brett utbud av Herbalifes effektiva måltidersättningar och kosttillskott, en mängd skonsamma och uppbyggande hår- och hudvårdsprodukter samt mycket annat. Om du vill må bättre, kom in till oss på www.painon-hallinta.com och läs mer om våra hälsoprodukter.

Att gå ner i vikt är enklare sagt än gjort. Många som testar kvällstidningarnas diet- och bantningskurer går snabbt upp kilona de förlorade. För en långsiktig och hållbar viktnedgång måste du både äta nyttigare och motionera mer. Vi på www.painon-hallinta.com har satt samman speciellt utformade viktminskningspaket. I Quickstart viktminskning ingår 2 st. Formula 1 Proteinmix, 1 st. Formula 2 Multivitamin samt 1 st. Fiber- och Örttablett. För effektiv viktminskning, byt ut 2 måltider per dag (exempelvis lunch och middag) mot en Formula 1-drinkmix. Allt du behöver göra är att bland 2 matskedar med 2,5 deciliter mjölk så är det klart. Mixen innehåller endast 217 kcal, tar i princip ingen tid att förbereda och skapar minimalt med disk. Med Formula 2. Multivitamin får du alla de vitaminer och mineraler kroppen behöver för att må bra. Fiber- och Örttabletterna hjälper till att transportera bort giftämnen och slaggprodukter.

Om du har några frågor om våra produkter, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst, info@painon-hallinta.com eller www.bra-vekt.no

Comments are closed.