ServiceFinder är tjänsteförmedlingsföretaget

ServiceFinder är tjänsteförmedlingsföretaget som länkar samman kunder och tjänsteföretag, på ett mycket smidigt sätt. Företaget, som grundades i Sverige 2006, har sitt huvudkontor i Stockholm och filialer i Göteborg och Helsingborg.
Genom att använda sig av Servicefinder så sparar både kunderna och företagen mycket tid.

Som kund får man, efter en inledande intresseanmälan, ta emot offerter från olika företag som kan tänka sig att utföra det jobb man beställt.
Och snabbt går det. Oftast blir man kontaktad av upp till fem företag inom ett dygn. Företagen får i sin tur en direktkontakt med de potentiella kunderna, vilket onekligen ger goda förutsättningar att växa.

Hos ServiceFinder återfinns företag inom en mängd olika branscher; hantverkare, städare, jurister, plattsättare och elektriker. Gå in på företagets hemsida – servicefinder.se – redan idag och botanisera bland det stora utbudet. Sedan starten har ServiceFinder förmedlat närmare 700 000 prisförslag.

Att använda sig av ServiceFinder är tryggt. Företagen som är anslutna är seriösa, och har kontrollerats av ServiceFinder. Men innan du själv anlitar ett företag är det alltid en klok idé att läsa om vilka omdömen som företaget fått av tidigare kunder. Läs gärna också vad ServiceFinders kunder säger om tjänsteförmedlingsföretaget. Omdömen på sajter som Trustpilot, Linkedin, Allabolag, Reco och Eniro är genomgående mycket goda.

Om du vill komma i direkt kontakt med ServiceFinder – tveka inte att höra av dig! Personalen på kundtjänst är mycket hjälpsam. Du når kundtjänst på telefonnummer 08-653 00 00, på vardagar mellan 09 och 17. Läs mer på http://www.servicefinder.nu

Comments are closed.