Var i världen vill du åka?

I Galenskaparnas klassiska tv-serie finns det ett talande citat när den beskedlige kunden med den vite Opeln som försvunnit, bestämmer sig för var han ska vara. “Det finns ett helt jordklot att bosätta sig på. Men jag sätter mig HÄR.” Men även om det varit roligt en stund, så är det nog få vars drömresa går till Roy och Rogers bensinmack.
I en amerikansk undersökning som gjordes för en tid sedan ställdes just frågan: “Vilken är din drömresa?” Och svaren var gav många och skiftande svar.
“Petra är på min lista, tillsammans med Merakesh och Grekland.”
“Tahiti! Jag har alltid velat bo i ett av dessa hotell som ligger på vattnet.”
“Jag vill verkligen åka till Mikronesien. Jag hade en gång möjlighet att arbeta där som tingsnotarie i Högsta domstolen, men tidpunkten var helt fel. Men en dag kommer jag att besöka dessa vackra öar!”
“Jag skulle älska att resa till Japan”
“Jag skulle älska att besöka Angkor Wat att förundras över vad människor har skapat … det verkar som om det skulle vara en inspirerande upplevelse.”
I stort sett hela jordklotet vill vi åka till. En del har gjort det. Andra verkar aldrig komma iväg: “Jag vill åka överallt, men kan verkar inte komma någonstans. Tack och lov är jag en drömmare på heltid.”
Men kommer vi iväg kommer vi att behöva ett bra och prisvärt resebagage. Du kan hitta bra resväskor till bra pris på www.resväskor.eu. Gör ett besök och fynda.

Comments are closed.