Viktiga saker att känna till när du ska anlita ett kontorsstädningsföretag

När du börjar söka efter ett kontorsstädningsföretag, är det viktigt att du har en lista över alla de rengöringsuppgifterna du vill att städfirman skall utföra dagligen, veckovis, varannan vecka eller månadsvis. Detta kommer att göra det lättare för dig att förklara hur du vill att saker och ting ska göras. Plus, genom att ge dem dina krav, har de möjlighet att enkelt ge dig en uppskattning på hur mycket det kommer att kosta.

Förhandlingar är en del av uppgiften. Det är okej att förhandla för att få det bästa erbjudandet. Om du tycker att priset på entreprenör du har valt fortfarande är högt efter förhandling, så du kan leta efter andra företag och få prisuppgifter (med omfattningen av tjänster) från vardera. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket du kommer att  betala plus att du kan använda offerter från andra företag för att förhandla. Var inte rädd för att berätta för dina tilltänkta kunder att det finns andra företag som erbjuder dig billigare priser.

För mer information om kontorsstädning kan du gå in på www.kontorsstädning.org. Här har du även möjlighet att jämföra priser och utbud mellan olika firmor. 

This entry was posted in Bolag.

Comments are closed.